scs_equip_1
foto_scs_188

QUI SOM

Un equip interdisciplinar que suma
coneixement i experiència

 

Som un equip interdisciplinar d’experts preparat per oferir “solucions empresarials de qualitat” que li permetin afrontar una realitat cada cop més incerta i canviant alhora que competitiva i exigent.

VÍDEO CORPORATIU

«Volem ajudar-te a arribar a la teva nova meta»

.

ÀREES DE NEGOCI

El nostre equip us ofereix serveis i assessorament en diferents àrees com:

 

SISTEMES I XARXES

Tenim una llarga experiència en el desenvolupament i la implantació de Sistemes, Xarxes, Comunicacions, Manteniment informàtic i Desenvolupaments a mida.

.

 

FORMACIÓ I TRAINING EMPRESARIAL

Disseny i implantació d’activitats de formació i training empresarial en diferents àmbits de les companyies del sector serveis i industrial, amb capacitat per gestionar els diversos suports financers existents com, per exemple, Fundae.

.

 

CONSULTORIA ESTRATÈGICA – FINANCERA

Desenvolupament i implantació de projectes de consultoria estratègica – financera que ens permet acompanyar membres dels consells d’administració i equips directius en les seves decisions a mig i llarg plaç.

.

 

CONSULTORIA TECNOLÒGICA

Assessorament en l’àmbit tecnològic amb el desenvolupament de projectes de Business Intelligence (BI), optimització de sistemes d’ERP o desenvolupaments a mida de diferents eines o conceptes IT, entre altres, que millorin l’eficiència dels processos en les companyies.

.

 

MARKETING DIGITAL, INTERNET I MOBILE WEB APPS

Som un equip especialitzat en el desenvolupament i la implantació de projectes de Màrqueting Digital, Internet i Mobile Web Apps, des de la fase de conceptualització estratègica fins a la identificació de les eines necessàries per a la implantació i execució d’aquesta estratègia en àmbit del màrqueting digital.

.

.

.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Estar al costat d’aquestes empreses, empresaris i directius per donar-vos suport i assessorar-vos en el camí del creixement i l’èxit

.

La nostra filosofia de servei es basa en una ferma aposta per la consolidació i el creixement del teixit empresarial del nostre país, tant a nivell nacional com internacional, a partir de la força col·lectiva de qualsevol empresa basada en la suma de decisions de tots/es els seus directius i professionals.

.

A SCSolutions entenem que aquesta és una de les variables clau que capacita les companyies en la utilització i aplicació dels recursos que la nova conjuntura socioeconòmica els exigeix d’una forma eficient i productiva.

.

SOLIDESA I DIVERSIFICACIÓ

 

El nostre equip interdisciplinar d’experts està preparat per oferir solucions empresarials de qualitat gràcies a la nostra alta competència tècnica en les especialitats de Consultoria Tecnològica, Assessorament Empresarial, Màrqueting Digital i Formació.

SCSolutions (Grupo Star Cooperation)

DIVISIÓN IT, FORMACIÓN Y ESTRATÉGICO-FINANCIERA

Calle Aribau, 171 4º 2ª
08036 Barcelona

.

SCSolutions (Grupo Star Cooperation)

DIVISIÓN DIGITAL MARKETING

Calle Llevant 25 Local A
08520 Les Franqueses del Vallès – Barcelona

SCSolutions (Grupo Star Cooperation)

OFICINA MADRID

Calle Bahía de Pollensa, 5
28042 Madrid

Soluciones Empresariales de calidad

Tel: 933 180 021
E-Mail: info@scsolutions.es

Redes sociales

©2022 Star Venture S.L. Todos los derechos reservados | Nota legalPolítica de cookiesPolítica de privacidad